Hieronder hebben we geprobeerd om een antwoord te geven op de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag daar niet tussen? Geef ons een seintje!


Hoeveel bedragen de verzendingskosten?

Bij een aankoop vanaf € 50 leveren we gratis naar ieder adres in België! Moet het pakketje naar Nederland? Dan is de verzending gratis vanaf € 75.

Is het aankoopbedrag kleiner, dan zijn de verzendingskosten afhankelijk van het gewicht, het land naar waar het moet worden opgestuurd en de verzendwijze.

Zelf afhalen: helemaal gratis
Voor je langskomt bekijk je best eens onze openingsuren.

Afhaalpunt Belgie tot 15kg: € 5
Koerierdienst België tot 10kg: € 5.7
Koerierdienst Belgie tot 30kg: €  8.5

Koerierdienst Nederland tot 10kg: € 7,5

Voor meer gedetailleerde informatie bekijk je best eens onze pagina verzending en bezorging

 

Wat is de leveringstermijn?

We doen steeds ons uiterste best om het pakketje zo snel mogelijk bij jou te krijgen. Beloofd.

Je kan ons hierbij helpen door bij het bestellen te betalen met iDeal, Sofort, Bancontact, Visa, MasterCard of PayPal. Zo krijgen wij onmiddellijk een bevestiging van betaling. Betaal je via overschrijving dan kan je ons een betalingsbewijs (bijvoorbeeld schermafdruk overschrijving internetbankieren) doorsturen via e-mail naar info@komedia.be .

Als het product op voorraad is en de betaling ontvangen werd, dan bedraagt de levertermijn normaal gezien:

B-Post België: 1-2 werkdagen

B-Post Europa: 2-4 werkdagen

 

Wat als ik niet helemaal tevreden ben?

Een verkeerde maat besteld? Een ander kleur gewenst? Of gewoon niet wat je er van had verwacht? Jammer maar het kan natuurlijk altijd gebeuren...

In zo'n gevallen doen we niet moeilijk maar proberen we samen met jou een oplossing te vinden.

Voor goederen die je online hebt besteld voorziet de wet 14 dagen zichttermijn. Dit betekent dat je de artikelen thuis mag uitproberen en passen zoals je dat in de winkel zou hebben gedaan. Het is uiteraard niet de bedoeling dat je het product in die tijd gebruikt.

Voor verbruiksgoederen zoals grime, kleurlenzen, lenzenvloeistof, ... zal je vast begrijpen dat we deze enkel kunnen omruilen of terugbetalen, indien ze zonder schade of gebruikssporen nog in hun originele, niet geopende verpakking zitten. Ook pruiken, baarden, snorren, vampierentanden, ... kunnen we om hygienische redenen niet omruilen, tenzij ze zonder schade of gebruikssporen nog in hun originele, niet geopende verpakking zitten.

Bij het regelen van een retour volgen we altijd de wet.

Hoe een retour precies in zijn werk gaat kan je op de pagina retouren en service nalezen.

 

Kan ik huurkledij online bestellen?

Om praktische redenen verzenden we (nog) geen verkleedkledij om te verhuren. In de meeste gevallen komt het voor jou namelijk duurder uit om de huurprijs en de verzendkosten heen en terug te betalen dan om de kledij aan te kopen. Je kan uiteraard wel verkleedkledij huren wanneer je langskomt in onze winkel.

Bij huurkledij die je op deze website terugvindt staat steeds duidelijk de vermelding 'Te huur'. Zo krijg je een idee hoeveel het zou kosten om dat kostuum te huren.

 

Moet ik een waarborg betalen voor huurkledij?

Voor huurkledij wordt steeds een waarborg gevraagd. Zo zijn we zeker dat er zorg wordt voor gedragen en de volgende klant ook zonder zorgen naar het feest kan vertrekken.

De waarborg voor de meeste kostuums bedraagt € 12. Als je een groot aantal kostuums huurt, kan de waarborg besproken worden.

Je ontvangt van ons steeds een briefje met daarop het betaalde bedrag aan waarborg en je krijgt uiteraard de volledige waarborg terug wanneer je de gehuurde kledij op tijd en zonder beschadigingen terug brengt. Bij onuitwasbare vlekken, geurhinder of beschadigingen wordt (een deel van) de waarborg ingetrokken.

Bij verlies, vernietiging of het niet terugbrengen van de gehuurde kledij betaal je de volledige aankoopprijs min de reeds betaalde waarorg. Eventueel komt daar nog een administratieve vergoeding bij.

 

Hoe lang mag gehuurde kledij gehouden worden?

De kledij mag 3 werkdagen gehouden worden.

Bijvoorbeeld: bij afhaling op dinsdag wordt de kleding op vrijdag terug verwacht. Bij afhaling op vrijdag wordt de kledij ten laatste op woensdag terugverwacht.

Uitzonderingen: Sinterklaas, Zwarte Piet, Kerstman en Paashaas worden tijdens de betreffende feestperiodes per dag verhuurd.

Bijvoorbeeld: bij afhaling op woensdag worden ze de dag erna, op donderdag terug verwacht. Afwijken van deze termijnen kan enkel na onderlinge afspraak in de winkel.

Als een kostuum te laat wordt teruggebracht, wordt minimum 1/3 van het bedrag van de waarborg ingetrokken.

 

Moet de huurkledij gewassen worden?

Wij wassen steeds alle kledij wanneer die teruggebracht wordt. Bij normaal gebruik hoef je de kledij dus niet zelf te wassen. Wanneer je echter vlekken maakt, vragen wij om deze zelf te verwijderen. Zo verlies je niet onnodig een deel van de waarborg.

 

Kan ik artikelen reserveren?

Artikelen reserveren kan in de winkel, telefonisch, via e-mail of via een bestelling op de website. Vermeld daarvoor de datum van afhaling, het aantal en eventueel de kleur of maat van de gewenste artikel.


Komedia Klantenservice Contacteer ons Openingstijden
Wie zijn wij? Verzenden en retouren Komedia F.V. Maandag: gesloten
Veelgestelde vragen 14 dagen bedenktermijn Budastraat 13 Dinsdag: 10.00  tot 18.00
Algemene voorwaarden Veilig betalen B-8500 - Kortrijk, België Woensdag: 10.00  tot 18.00
Uw privacy, onze zorg Lijn 1: 0032 494 061 985 Donderdag: 10.00  tot 18.00
Lijn 2: 0032 484 456 355 Vrijdag: 10.00  tot 18.00
Onze promoties E-mail: info@komedia.be Zaterdag: 10.00  tot 18.00
BTW: BE 0844.335.708 Zondag: gesloten