Bij Komedia in Kortrijk vind je een ruim aanbod aan feestartikelen. Je kan niet alleen goedkoop confetti, zwavelstokjes, vlaggen en ballonnen kopen, maar ook decoratie voor halloween en themafeesten. U kan bij ons bvb ook rookmachines, grote halloweenpoppen of muurdecoratie voor verschillende thema's kopen en huren. Vraag hiervoor vrijblijvend meer informatie aan.

Ballonnen kopen

Wij hebben gewone ballonnen in verschillende kleuren en formaten. Deze latex ballonnen kan je vullen met lucht of, als je zwevende ballonnen wil, met helium. Helium is een veilig gas dat niet kan branden. Latex ballonnen die gevuld zijn met helium blijven ongeveer 6 uur zweven. Je vult ze dus het beste net voor je ze wil gebruiken of cadeau geven. Je kan ze eenvoudig, veilig en snel zelf vullen met een vatje helium uit onze winkel.

Als je de ballonnen met gewone lucht wil vullen, gebruik je bij voorkeur een ballonpomp. Een ballonpomp is veilig, snel en hygiënisch.

Bij Komedia kan u ook professionele modeleerballonnen kopen van o.a. het merk sempertex. We hebben de langwerpige ballonnen om te plooien in verschillende maten en kleuren. Aanvullende kan u hier ook gevormde ballonnen zoals kleine hartjes, beebodies en caterpillars kopen.

Folieballonnen in de vorm van cijfers en cirkels met opschriften zoals 'happy birthday' zijn steeds voorradig in onze winkel. Wil je ballonnen in de vorm van lettersof bepaalde vormen (unicorn, mickey mouse, ...) kopen, dan kunnen wij dat snel voor je bestellen.

Decoratie kopen of huren

Bij komedia kan je decoratie voor je feestje kopen. Slingers voor een verjaardag, jubileum of pensioen, maar ook vlagen van een heleboel landen, Voor Halloween of griezelfeestjes, vind je bij Komedia naast verkleedkleren ook levensechte skelletten, ratten spinnen en vleermuizen, afgehakte handen, oogbollen en nog veel meer. Je vindt een basisaanbod op onze website, maar wij kunnen nog veel meer voor u bestellen als u dat wil.

Wil je graag je feestzaal of huis inrichten voor een feestje, kom vrijblijvend langs voor informatie en tips. Je kan eventueel ook items bij ons huren voor het gebruik voor een korte periode.


Komedia Klantenservice Contacteer ons Openingstijden
Wie zijn wij? Verzenden en retouren Komedia F.V. Maandag: gesloten
Veelgestelde vragen 14 dagen bedenktermijn Budastraat 13 Dinsdag: 10.00  tot 18.00
Algemene voorwaarden Veilig betalen B-8500 - Kortrijk, België Woensdag: 10.00  tot 18.00
Uw privacy, onze zorg Lijn 1: 0032 494 061 985 Donderdag: 10.00  tot 18.00
Lijn 2: 0032 484 456 355 Vrijdag: 10.00  tot 18.00
Onze promoties E-mail: info@komedia.be Zaterdag: 10.00  tot 18.00
BTW: BE 0844.335.708 Zondag: gesloten