Om uit het aanbod aan verkleedkledij het kostuum te kiezen dat bij jou past is het belangrijk om voor jezelf uit te maken waarvoor en wanneer je het wil gebruiken. Is er een budget? Is er een thema? Ga je naar een zakelijk feestje of is het iets losser? Wil je het kopen of huren?

In onze winkel kan je uiteraard vrijblijvend verschillende kostuums komen passen. We zetten geen limiet op het aantal kledingsstukken dat mag gepast worden. Vraag ons ook gerust om advies over wat je zou kunnen aantrekken voor een bepaalde gelegenheid.

Laat we even overlopen op welke zaken je moet letten:

  1. Huren of kopen?
  2. Het kledingsstuk
  3. De maat
  4. Het evenement en/of thema

 

Huren of kopen?

Huren

Om praktische redenen verzenden we (nog) geen verkleedkledij online om te verhuren. In de meeste gevallen komt het voor jou namelijk duurder uit om de huurprijs en de verzendkosten heen en terug te betalen dan om de kledij aan te kopen. Je kan uiteraard wel verkleedkledij huren wanneer je langskomt in onze winkel.

De kostprijs voor het huren hangt uiteraard af van het kledingsstuk. Doorgaans mag je rekenen rond de 12 à 18 euro voor een volledig kostuum dat je 3 werkdagen mag houden.

Voor huurkledij wordt steeds een waarborg gevraagd. De waarborg voor de meeste kostuums bedraagt € 12. U ontvangt natuurlijk de volledige waarborg terug wanneer u de gehuurde kledij op tijd, netjes en zonder beschadigingen terug brengt.

De kledij die we verhuren is steeds proper, ruikt fris en is niet afgedragen. Na iedere verhuur wassen wij de kleren zelf en inspectereren we de kwaliteit. Kledij die niet meer voldoet wordt vervangen.

Als je het kostuum slechts één keer gaat dragen is huren in vele gevallen de beste oplossing.

Kopen

Wie online wil verkleedkledij kopen vraagt zich misschien af als het wel veilig is om dat te doen. Wat als het je niet past? Of wat als je het dan toch niet zo mooi vind? Dat kan uiteraard gebeuren en daarop zijn we ook voorzien. In zo'n gevallen kan je gebruik maken van de 14 dagen bedenktermijn. Natuurlijk is voorkomen beter dan genezen, je raadpleegt dan ook eens best onze matentabel voor je overgaat tot aankoop.

Het spreekt voor zich dat je ook verkleedkledij kan kopen wanneer je langskomt in onze winkel. Met meer dan 1000 kostuums zit er vast wel iets tussen dat zal passen. We zetten geen limiet op het aantal kledingsstukken dat mag gepast worden in de winkel en een bezoek is altijd zonder aankoopverplichting.

Los van bovenstaande is de volgende vraag die je jezelf moet stellen: 'hoeveel keer ga ik het kostuum dragen?' Als je het kostuum waarschijnlijk meer dan 1 keer gaat aantrekken loont het vrijwel altijd de moeite om het aan te kopen. Ook als je vreest dat het kostuum zal beschadigd worden tijdens een ( wild ;-) ) feestje raden we aan om het te kopen.

Als je het kostuum meer dan één keer gaat dragen is kopen in vele gevallen de beste oplossing.

 

Het kledingsstuk

Zoek je een volledig kostuum of slechts een hemd en/of broek? Misschien heb je nog iets thuis liggen wat kan dienen en wil je gewoon iets dat er bij past?
Onze catalogus bestaat voornamelijk uit volledige kostuums maar ook voor wie slechts nog iets extra zoekt hebben we ruime keuze.

 

De maat

Een van de bepalende factoren is uiteraard de maat. Net zoals bij gewone kledij kunnen de maten iets afwijken. In het algemeen valt dit echter best mee. De meeste mensen kunnen dan ook de maten die ze gewoon zijn van hun dagelijkse kledij kiezen voor verkleedkledij. Heb je geen idee wat je maat is? Neem dan een aantal kledingsstukken (broeken, t-shirts, hemden, truien) uit de kast die je goed passen en bekijk hun etiket. Meestal zal je de maat daarop terugvinden.

Hebben jouw kledingsstukken verschillende maten? Bekijk dan zeker eens onze matentabel. Wanneer je twijfelt kan je ons uiteraard om advies vragen.

Indien je dat wenst kunnen we ook voor jou verkleedkledij op maat maken of een kostuum aanpassen aan jouw maten.

 

Het evenement of thema

Gezien de meeste mensen verkleedkledij aantrekken om naar een themafeestje of evenement te gaan hebben we al onze verkleedkledij gecategoriseerd. Zoekt u iets om te dragen op Halloween of op een Black and White Party? Geen probleem, vink gewoon aan waarin u bent geïnteresseerd op onze productfilter. De rest gaat vanzelf.

 

Nog iets niet zo duidelijk?

Ons team staat voor je klaar om je te helpen bij het kiezen. Contacteer ons vrijblijvend.


Komedia Klantenservice Contacteer ons Openingstijden
Wie zijn wij? Verzenden en retouren Komedia F.V. Maandag: gesloten
Veelgestelde vragen 14 dagen bedenktermijn Budastraat 13 Dinsdag: 10.00  tot 18.00
Algemene voorwaarden Veilig betalen B-8500 - Kortrijk, België Woensdag: 10.00  tot 18.00
Uw privacy, onze zorg Lijn 1: 0032 494 061 985 Donderdag: 10.00  tot 18.00
Lijn 2: 0032 484 456 355 Vrijdag: 10.00  tot 18.00
Onze promoties E-mail: info@komedia.be Zaterdag: 10.00  tot 18.00
BTW: BE 0844.335.708 Zondag: gesloten